TRONDHEIM HUNDEHOTELL

DAGPASS-ORDNING FOR HUND

Fra mandag til fredag har Trondheim Hundehotell åpent for dagpass. Vi tilbyr både drop-in avtaler (må bestilles), og tilbud om faste dager i uken. Ved faste dager så kan du velge en eller flere dager, for eksempel mandager. Da har hunden din plass i vår dagpass-ordning hver mandag så lenge dagpass-ordningen har åpent. Dagpass fungerer omtrent som en barnehage for hund. Her levere man hunden før jobb, og henter den etter jobb. I mellomtiden tilbringer den en aktiv dag sammen med oss, og andre firbeinte hvor vi gjerne befinner oss i vår inngjerdede hundepark, eller på tur. Vi tar selvfølgelig hensyn til individuelle forutsetninger, i tillegg til at vi sørger for at hundene også får nødvendig hviletid i løpet av dagen. 

Dagen forløper seg som regel slik at hundene kommer mellom 07.00-09.00. Første gang du og hunden din er her så har vi en rask inntaks-samtale. Her blir vi litt bedre kjent, og dere kan spørre om det dere måtte lure på. 

Ved dagpassopphold i etterkant vil du få tildelt eget rom/luftegård til hunden din slik at du kan sette den igjen selv. Dette gjør at du har mer fleksibilitet i tidspunkt for levering og henting. 

Når hunden er på dagpass hos oss får den samme oppmerksomhet som våre hotellgjester. Vi har lek i hundeparken i vår ”kjernetid” som er 09.00-15.00. Man kan også bestille tilleggstjenester slik som diverse trening ved dagpass.