Trondheim Hundehotell har en stor og inngjerdet grusbane til utleie. Her finnes noen hinder, kjegler, tunell og slalom med bøyler. Dette vil være tilgjengelig for utlån, utstyret blir tatt inn mot vinteren for at det ikke skal bli ødelagt. Utstyret skal løftes når det blir flyttet, i tillegg må tunellinngangene brettes ned før man forlater banen slik at det ikke blir vått inni de når det regner. Banen er opplyst, og brøytes på vinterstid. For bestilling av banetid, benytt bestillingsskjema som du finner under kalenderen. Merk deg om aktuelt tidspunkt er ledig før du bestiller.

Alle bestillinger håndteres manuelt, så vi ber om forståelse for at det kan forekomme bestillinger som ikke er ført inn i kalender.

OBS! Vennligst se oversikt over parkering nederst på siden.

Pris: kr. 100,- per time
Vippsnr: 749936

Bestilling av treningsbane

"*" obligatorisk felt

Navn*
Adresse*
E-post*

Dato og klokkeslett

Vennligst sjekk i kalenderen at tidspunktet er ledig før du sender inn booking. Vi tar forbehold om at vi kan ha fått inn bestillinger som ikke er oppført i kalenderen på bestillingstidspunktet. Du kan velge flere klokkeslett i kalenderen hvis du ønsker å leie banen i flere timer på rad.
DD dot MM dot YYYY
Velg klokkeslett
Uten navn
Uten navn
Uten navn
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Parkering: