img-2
dachs
img-04
img-03
OM OSS

MER ENN BARE ET HUNDEHOTELL

Trondheim Hundehotell sin visjon er å skape minneverdige opplevelser for våre firbeinte gjester. Vi har derfor valgt en småskala hotell-form, noe som gir oss rom til både å se, og imøtekomme hvert enkelt individ vi har på besøk. Vi har hjerte for hund, og det ønsker vi at du også skal oppleve når du setter igjen familiemedlemmet hos oss.

June

June Raaket

DAGLIG LEDER

Vårt tilbud

Et par grunner til å velge oss

Trondheim Hundehotell har valgt å fokusere på elementer som sørger for at hunden skal få omsorg, kjærlighet, og ikke minst – utløp for sitt aktivitetsbehov når den er hos oss. Derfor har vi tilbud innen:

0%
0%
0%
img-7
img-10
img-09
img-08
VÅRE ANSATTE

BLI KJENT MED OSS SOM JOBBER HER

Menneskene som jobber hos Trondheim Hundehotell er ekte dyrevenner som legger hjertet sitt i sin arbeidshverdag med våre firbeinte gjester.

VÅRT HUNDEHOTELL

Hvorfor velge Trondheim Hundehotell?

Lite og moderne hundehotell

Trondheim Hundehotell ligger landlig og idyllisk til på Tiller, med skog og mark som nærmeste nabo. Vårt hundehotell er et personlig alternativ for den som ønsker høy standard på oppholdet. Vårt moderne anlegg er nytt av 2022, og består av 12 fine, lyse rom. Alle gjestene får sin egen luftegård med sluseanordninger til en egen hundepark. Her tilbringer vi mye tid med våre firbeinte gjester. For den som ønsker ytterligere aktiviteter for sin hund, så har vi også anlagt en egen, inngjerdet treningsbane i tilknytning til hotellet. 

Kompetanse på hund

Vi vet at det å sette bort familiemedlemmet sitt er en stor tillitssak. Vi er nemlig hundefolk selv. Derfor har vi i tillegg til lang erfaring med egne hunder og hundesport, utdannet oss innenfor området hund slik at vi har fordypning i særlige elementer som går på språk og atferd, hvordan hunder fungerer, og ikke minst hvordan de lærer. 

Motivasjon og engasjement

Det å jobbe med hund er ikke bare en jobb - det er en livsstil. Særlig viktig mener vi det er fordi vi har med levende individer å gjøre. Riktig motivasjon mener vi derfor er et must. Vi har i alle år hatt hjerte for hund, og trives med det vi gjør. Det gjenspeiles i tiden vi bruker sammen med hundene vi har på besøk her hos oss - som kanskje er den aller viktigste delen av jobben vi gjør.