img-2
img-animation-1
img-04
img-03
TRONDHEIM HUNDEHOTELL

ET FERIESTED FOR DE FIREBEINTE

Trondheim hundehotell er et lite nyoppstartet hundehotell på Tiller med Bjørnmyra som næmeste nabo. Vår visjon er å drive i en mindre skala slik at vi kan gi våre gjester all den omsorgen de fortjener.

Vårt hundehotell består av totalt 12 rom hvor 10 av rommene er 1,20×2,0m, og de to siste er litt større. Hundehotellet vårt har i tillegg moderne klima-anlegg for god ventilasjon. 

Utendørs har vi 14 luftegårder med takoverbygg. I tillegg planlegger vi en inngjerdet hundepark i ulent terreng på ca 4 mål som skal stå ferdig i løpet av sommer/høst 2022.

Vi fòrer med Chiccopee Adult Lamb & Rice, men om man ønsker å ha med eget fór er det fullt mulig. Vi har også hundesenger og tepper, men eget utstyr kan medbringes om ønskelig. 

Rutiner

Hvordan gjør vi det hos oss?

En vanlig dag hos oss består av frokost mellom 07.00-08.00. Deretter har vi en times tid med ro før alle blir satt ut i luftegårdene sine, og første pulje får ut i hundeparken. Hundene vil bli fordelt i puljer slik at de får gå sammen med hunder de går overens med, eller alene om dette er ønskelig. Vi er selvfølgelig alltid sammen med hundene når de er i hundeparken. 

Vår ”kjernetid” er mellom 10.00-15.00. Det er da vi leker i hundeparken, går tur og lignende. 

Innetid vil variere ut i fra sesong. Når været er bra blir det lengre utetid. Vi tar hensyn til individuelle forskjeller hos gjestene vi har på besøk hos oss, og tilpasser løsninger som gjør det best mulig for hver enkelt. Kveldsmat serveres mellom 19.00-20.00. 

Om noen av forskjellige årsaker skal ha mat flere ganger om dagen så tilpasser vi selvfølgelig dette. 

Hotellets gjester får også litt ekstra kos og egentid med oss menneskene på kveldstid. Vi er hundemennesker som vet at det å bare være sammen med hundene er en av de viktigste oppgavene vi gjør.

Vurderer du å benytte deg av vårt hundehotell, men lurer på noe – så kan vi anbefale at du tar en titt å våre ofte stilte spørsmål. Der finner du kanskje svar på det du lurer på. Hvis du fortsatt lurer på noe, så er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å kontakte oss. Vi besvarer alt du måtte lure på. Er du nysgjerrig på hva tjenestene våre koster så finner du en komplett oversikt over det ved å klikke på knappen nedenfor. Ønsker du å bestille? Da er det bare å trykke på den knappen under. Velkommen til Trondheim Hundehotell.